Thursday, 6 June 2013

true gamer

Assalamualaikum.


are u a gamer? which game u loved the most? DOTA or Counter Strike? muahaahaa. for me as a girl i love kinda cute game like burger shop, plants vs zombies, bookworm, cake mania n so on lah. but sometime when i feel so bored with all those cute games. i tried some action games like need for speed n GTA and i hate it! speechless u know. muahaha. watchout for my broken english. whatever lah. i tried hard to achieve some level in certain action games. but i failed and i will hate the games forever! 

aku suka burger shop sebab dia comel. muahaha. siap main telan air liur lagi bila tengah siapkan order kan. hehehe. aku pun suka game cake mania yang jenis mainstreet. konsep dia sama kan. siapkan order untuk pelanggan. bagi aku permainan macam nie la best.

aku pun tak berapa suka game yang brutal cam games untuk pencuri, mat rempit dan membuli benda comel. games apa yang pijak benda comel n kecik tu? hahaha. tu games jahat. :P tambahan pula bagi aku games plants vs zombies tu ok la ckit. tak ganas pun. cuma yang ganas zombie makan tumbuhan2 yang comel. so sebagai gamers kita mestilah protect tumbuhan comel tu kan. :D hee




atas sebab laptop aku selalu lag. aku delete banyak games yang aku rasa tak berfaedah. banyak la games tu. gagagaga. sayang jugak nak delete. tapi sebab laptop aku hanya aku yang conquer. so aku delete games yang aku rasa langsung tak bawak faedah sampai banyak mulut lak adik2 aku yang hot. marah lettuw! whatever lah kau. :D

p/s: jangan selalu sangat main game. tak elok. sia2.  :D

ilal liqa' 


16 comments:

  1. fiza mmg gle game.. dr kecik smpai la dah kawen nie pun still men game lg..

    ReplyDelete
  2. Kamek paling gila main Need For Speed Most Wanted. Counter strike ada jwak kamek coba tapi sik serasi ngan kamek. Alu demam kamek lekak main CS.. Hahaha..

    ReplyDelete
  3. dulu akak gila main game WWE, combat battle ngan zombie hunter.. tak ingat lak nama sebenar game zombie tu.. yg ingat kita kena bunuh semua zombie/monster dan setiap bos diorang di setiap level.. hehe

    sekarang dah kurang main game dah :)

    ReplyDelete
  4. dulu giler jugak main game..smp assignment pun delay je...hahaha skunk dh kurang..sibuk nak online pulak..:P

    ReplyDelete
  5. masa kecik2 mungkin ye... tapi sekarang bila free jer... he he he...

    ReplyDelete
  6. nampak sgt suke cute-thingy

    ReplyDelete
  7. amal pun main burger shop tu..keh3

    ReplyDelete
  8. @Isabel Diaz blh demam juak mun main gme oh. .plik2. .hehe

    ReplyDelete
  9. @Mime MF sme la. .hehe. .skrg cbuk ngn bloggng je. . :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!