Monday, 10 June 2013

tak larat pulak

Assalamualaikum

based on the picture. i really tired lar. 
muahaha. .nampak tak perubahan kat blog nie? 
blog makin lebar. :) sengaja aku buat macam nie. 
sebab nak letak gambar besar gedabak la kan. 
cantik kan letak gambar besar2 camnie? muahaha. 

berbalik pasal cerita asal. aku penat sebab banyak benda kena uruskan. naik biol kepala otak aku. itu kena buat ini kena buat. semua aku sanggup sebab nak sambung belajar. hehe. siapa la taknak sambung belajar kan. walaupun penat aku gembira jugak sebab dapat banyak pengalaman sepanjang aku berurusan dengan pelbagai jenis orang.

aku nie sebenarnya anak bapak. dulu semua bapak aku uruskan mak aku pulak uruskan rumah je. sekarang pulak, bila masuk bab sambung belajar memng bapak aku yang uruskan jugak. tapi yang explain panjang2 aku sendiri la. yang kena daftar itu ini semua aku yang buat. aku pergi sensorang kat beberapa bank buat akuan. takpe la. SAYA OK SAYA DAH BESAR. aku dah 18 tahun. *dah boleh kawen pun. muahaha*


cantikkk. :D 

satu lagi. tak larat dah nak ambik tempahan edit template. 
otak aku cramp dah sebab banyak fikir. hehe
takdak idea lagi dah nak mendesign bagai nie
so aku tutup la tempahan edit template sementara waktu.
yang dah ada pun ambik masa beribu tahun nak siap. hhe
harap maaf bagi sesiapa yang tempah edit template tu. :D


apa pendapat korang pasal blog aku?
loading lambat, slow ke laju??
jawab2. aku nak buat survey lelaju. :D
harap sudi la bagi komen. panjang lebar pun takpe. aku suka. :P

ilal liqa'
jazakallahukhair

11 comments:

  1. occay jer kakak loading blog ni... takper...take one step at a time...settlekan apa yang patut disettlekan...

    ReplyDelete
  2. heee...aku bru nak cuba bidang design2 ni...tgok kau punya entry ni, buat aku jadi nerhous nak ambik tempahan ...wkwkwk..blog kau ok, loading pon laju...kemas...& cute! >.<

    ReplyDelete
  3. cute la.. wane peach i like.. =)

    ReplyDelete
  4. comel nyer blog nie . teringat blog comel cam nie >.<

    ReplyDelete
  5. @Cik JariManis blh je try. .hehe. .thanks. .gudluck ya. . :)

    ReplyDelete
  6. semoga DSLR nikon D3100 berjaya awk miliki... cantik gambar basikal tu.. nanti snap pic tu buat mcm tu ok..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!