Wednesday, 5 June 2013

rasa nak tukar design blog la

aku rasa nak tukar design blog la. mungkin tukar tema photography dan simple. putih je. dan ruang entry besar gedabak sebab nak letak gambar full size. aku tetap guna simple template sebab senang nak edit. muahaha.

korang rasa camna? patut ka aku tukar template? 

idea pliss? kalau korang ada idea mengedit lebih gempak. share2 gak ea. :)

ilal liqa'

17 comments:

  1. mcm ni pun dh okey . tapi try benda baru pun boleh .^^

    ReplyDelete
  2. Ini pun dah cantik ^_^. cuma tulisan tu perlu hitamkan lagi kot sebab kaler tulisan macam kelabu-2 sikit. orang rabun mcm saya ni agak terganggu sikit bila membaca sebab terasa kabur. hehe. btw, nice blog awak ^_^

    ReplyDelete
  3. blog skarang pon dah cantik :D tapi nak cuba sesuatu yg baru kan .. hehe. mana tau warna putih lg owesome ! =D

    ReplyDelete
  4. ini pun dah lawa :)tak salah kot nak cuba something yang baru kan? hehe :3

    ReplyDelete
  5. Kacak bah template towk.. Huhu..

    ReplyDelete
  6. Yg ni pun ok,cuma akak perlu perbesarkan lagi ruang entri tu. Lgi satu kaler font akak lebih baik tukar warna hitam sbb saya ni rabun. Jenuh kecikkan mata,pastu pening. HEHEHEH................ Atau akak blh jgak cba yg lain,biar ada klainan..

    ReplyDelete
  7. @anis Sk rsanya putih lg ohsem x? hehe. .thanks ya. . :)

    ReplyDelete
  8. @anis Sk rsanya putih lg ohsem x? hehe. .thanks ya. . :)

    ReplyDelete
  9. @MiKi MoUsE yup. .thanks sudi bg pendapat ya. .nk cri kelainan dh nie. . :D

    ReplyDelete
  10. putih pun okey..org kata sedap mata memandang..:)

    ReplyDelete
  11. yg sekarang ni pun dah comell :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!