Sunday, 23 June 2013

Minggu Suai Kenal Politeknik Mukah Sarawak sesi 2013



Assalamualaikum.
apa khabar korang? uhuk uhuk. .lama dah aku tak online. muahaha. biasala kan. kalau masuk poli baru minggu 1. memang kena jalani orientasi yang memenatkan. tapi kami tak gelar tu minggu orientasi pun. kami gelar minggu suai kenal. atau lebih dikenali sebagai MSK. best gak. tapi yang tak bestnya penat dan tak cukup tidur. penat la weh penat.  dah lah tak cukup tidur. bangun pukul 3 pagi semata mata taknak berebut mandi. tidur malam2 lak dalam pukul 12.30 sebab nak sediakan barang untuk esok.

thanks la to akak2 dan abang2 fasilitator yang berbaek hati sanggup berpenat lelah demi kami. muahaha. aku lagi la penat. sayang la takda kamera. takda kenangan first time masuk poli. hmm. sedih sat. nak mintak ngan  akak n abang senior. aku nie malu2 kucing lak. hahaha. :D nyampah sat. :)

baru sat tadi ada program oh my solat. bermula dari semalam. tacing sungguh pogram tu. banyak kali gak aku tersedar bahawa betapa berdosanya aku selama nie. adakah aku muslimah? belum lagi laaaa. aku harap masa nie la sesuai untuk aku berubah menjadi seseorang yang lebih baek. inshaallah. korang doakan aku ya. esok dah mula belajar pasal teknologi maklumat (pengaturcaraan) programming.  :) nervous pulak jantung aku nie hah.  :)

malas dah nak cerita panjang2. well. .haha
aku nie sensitif betul kalai cerita pasal mak bapak. asyik nak meleleh air mata nie.
biasa la kan. aku baru first time duk jauh dari family.
aku nak balikkk!! waaaa~

aku nak belajar betul2 dah. tak nak lagi main2. serious!!! :D

ilal liqa'
ada masa aku sambung lagi. :P

13 comments:

drop a comment~
arigatouuu!