Tuesday, 25 June 2013

aku di (JTMK) PMU

Assalamualaikum.
apa khabar korang? aku sakit tekak laaa. rasa cam nak mati. *hiperbola je lebih nie* muahaha
hari nie first day aku masuk kelas. muahaha. alhamdulillah first kelas aku pendidikan islam. masa tiga jam. tapi tadi mungkin sebab lecturer tu ada hal apa entah. kami balik habis awal dan ada masa hampir dua jam rehat. wakakaka! lama dok?

then kelas kedua programming principle. belajar asas dia la dulu. biasa la. aku kan ambik Diploma Teknologi Maklumat (pengaturcaraan). macam pening je kepala aku belajar pasal benda tu semua. aku nie dah la otak lembab paras lutut. heheheehehhehehehe. harap ALLAH mudahkan urusan aku kat sini ya. inshaallah :)

pastu kelas ketiga computer hardware. wwaaaa. cayalah semua pasal komputer. aku ada basic je. tapi basic memang tak cukup la kalau nak belajar pasal komputer nie semua. belajar tu lebih kepada pc aka personal computer. yang laptop tu apa guna pulak ya? sama je la fungsi dia kan. tapi lecturer belum suruh bawak laptop lagi.  :D

ok2. banyak pulak aku membebel kan. muahaha~

nanti la aku update lagi pasal benda nie semua.

ilal liqa' :)


8 comments:

  1. belajar elok2, insyaAllah dean list ;)

    ReplyDelete
  2. Jangan malas2 tau.. Chaiyok Sarawakian.. Hihi..

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkn urusan..=)

    ReplyDelete
  4. belajar baik2 :) nanti selalu la update pasal apa yg BV rasa menarik untuk dikongsi.. jadikan blog ni sebagai medium pengkongsian.. senang bakal students yg nak amik course tu tertarik.. hehe :D

    ReplyDelete
  5. @Haruno Hana 하나 thanks kak. . :) mmg sy ada niat cm2. . :D nnt nk share2 pengalaman pulak. . :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!