Thursday, 30 May 2013

tentang BudakVanilla

Assalamualaikum.
aku tau dalam blog aku nie. aku banyak rahsiakan pasal diri aku. 
biasa la kan. aku nie kan pemalu. keh keh.  :D

tentang aku. *ini blog aku. biar la keperasanan aku terserlah*

aku minat melukis
aku suka doodling
aku suka pakai kasut *bertali*
aku tak minat benda yang canggih *pening der*
aku tak berapa suka main game yang mencabar otak *tapi layan jugak*
tapi aku tak suka matematik *otak aku lembab*
bab sains aku minat biologi je
aku suka software yang berkaitan dengan editor2
aku suka baca komik *sebab warna warni n boleh buat otak aku berimiginasi dengan gempak*
aku suka pen ink cair *hitam untuk aku menconteng*
aku suka tengok kening sendiri *sebab tebal. waakkaka*
aku suka tengok muka hensem/cantik/comel *fitrah manusia*
aku bluurrr *kelemahan paling ketara*
aku suka kamera *tak kesah la jenis n jenama apa*
aku tak berapa suka touch screen nie *terutama henpong*
aku suka produk kecantikan *tapi bagi aku belom ada gunanya*
aku suka sangat mee hong kong *faveret sejak dahulu kala*
aku minat design *aku dah bagitau beribu kali dah*
aku minat islam



aku dah taktau nak buat entry pasal apa.
sejak akhir2 nie aku suka perasan eh?
selalu buat entry pasal diri aku.
*sukati lar, blog aku kan?*
muahahaha. :D

ilal liqa'

6 comments:

  1. Dapat jugak tengok muka dia. hehe. Kita minat matematik, minat jugak biology. Hehehe :)

    ReplyDelete
  2. sama ngan akak.. hehe.. minat Bio, tak minat Maths.. and you did mention before yg Vanilla minat anime juga ^^ hehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!