Monday, 13 May 2013

REVIEW Pemenang Mini GiveAway by ainamansor.com (Drama Eymasu)

Assalamualaikum.
baru nak buat review sedangkan giveaway nie dah lama tamat. maaf T^T .
maaf ea. maaf maaf. sekarang baru nak buat full review.


yang aku tau blog nie memang pasal korea. tengok header pun tau kan minat drama2 korea la tuan punya blog nie. :) blog nie simple je. loading pun punyalah cepat. sidebar pun tersusun dan iklan2 diletak kat tempat yang sesuai. senang blogger2 lain nampak. :) kita bukak je blog nie terdengar satu lagu korea yang mendayu dayu. aku jatuh suka lak dengan lagu nie. muehehe. :) macam pernah dengar tapi dimana ya? 

page kat blog nie memang menarik minat aku yang sedang dalam minat2 suka dengan drama2 korea nie. hehe. antara page2 blog nie yang aku suka ialah :

DRAMA KOREA : kat page nie memang semua la pasal drama korea. dari huruf A hingga W dan mungkin akan sampai Z nanti. hehe. 

DRAMA JEPUN : wow. drama jepun pun ada. terbaek la blog nie. macam2 drama la yang korang boleh dapat kat blog nie. :) paling best. GREAT TEACHER ONIZUKA ada! wahaha! aku minat sangat nie. yang paradise kiss tu pun aku dah tengok. gara2 komik n anime la aku minat sangat kat drama nie. :D

DRAMA TAIWAN : wow. pun ada. pun ada. hehe

DRAMA MELAYU : hah. nie buat peminat drama2 melayu. macam setia hujung nyawa, jodoh, dan yang terbaru saya sebenarnya isteri dia dan banyak lagi. terbaek laa. 

FILEM : pun ada. hehehe. macam2 filem tempatan dan filem thailand. :)


blog nie pun ada jual cd drama2 korea full episod. 
rujuk SINI.

thanks to eymasu sebab dah dua kali menempah header n banner/timeline cover photo. :)
terbaek la. hehe. apalagi. jom la serbu blog dia. dah serbu jangan lupa follow2 cepat2. :D
ilal liqa'
jazakallahukhair. :)

7 comments:

  1. Serbuuuuu !! hehe.. comel.. memang banyak cerita..

    cerita bollywood ada tak ?:) hee

    ReplyDelete
  2. wah! menarik la ada Jdorama n Kdorama! :D boleh terjah ni!

    ReplyDelete
  3. hehe..thank review..muah2..hee..(^_^)

    ReplyDelete
  4. Selalu terjah blog nie (^_^)

    ReplyDelete
  5. Macam pernah lawat je blog tu . Hee.

    Cantik reply button kat tepi ni. hehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!