Monday, 20 May 2013

Merapu Peng Pong

Assalamualaikum.
dah lama tak buat entry merapu bagai. muahaha. agaknya pembaca setia blog kesayangan aku nie dah bosan  kot baca entry yang langsung aku rasa hilang kefaedahannya *tatabahasa salah*. aku sebenarnya taktau nak buat entry pasal apa. kekeringan kekontangan idea. miahaha. apakah? tak pa la. nanti aku buat entry tentang ilmu pengetahuan pulak.

aku tau ramai blogger pernah menghadapi masalah yang aku hadapi sekarang. tak pe la. idea taknak datang. hehehe. by the way. aku rasa macam nak jadikan blog nie sebagai diari harian aku. macam apa yang aku buat setiap hari. tak kesah la benda remeh temeh timah ke. senang aku muhasabah diri bila dah besar2 nanti. hehe. rujuk balik entry lama. tak ke lucu camtu? :D haha. apapun menulis isi hati jantung kat blog nie boleh release ckit rasa yang terpendam dalam jantung aku nie. tak la berat sangat rasanya.

aku pun tak la rasa malu sangat. sebab korang tak kenal aku pun. hehe. dan semestinya tiada kawan2 terdekat aku yang baca blog nie. korang yang jadi rakan blogger aku je yang rajin baca. terima kasih sangat. aku sayang korang. *lap hingus guna lengan baju. terharu jap* hehe. rupanya ada jugak yang sudi jadi pembaca setia blog picisan nie. aku paling tabek silent readers sebab aku tau korang pemalu dan korang mesti admire penulisan aku kan? muahahaha *perasan tahap cipan*

nie kat dunia sebenar. :)

agak2 kalau kat dunia bloggers cam kita nie. 
Pembaca Setia think i'm slumber,
Silent Readers think i'm cool,
Only Visitor think i'm okay.

agaknya camtu la kot. perasaan lebih lak. hehe
entry nie auto publish. masa publish nie aku kat sekolah kot. hehe
makasih sudi baca. hehe. moga diberkati ALLAH. :)

ilal liqa'


18 comments:

  1. hehe..ingatkan dia ponteng sekolah.. :P
    kta pun malu bila baca entri lama..huhu

    ReplyDelete
  2. realiti kat dunia sebenar.. hehe :D betullah apa yg ada pd gambar tu :)

    mudah kalau buat auto published, akak pun selalu buat auto published.. mana tau tak sempat post kat blog ke.. hehe

    ReplyDelete
  3. just do wur u want..combi akan dtg singgah ble ad mase k :D

    ReplyDelete
  4. Samalah.. Idea sik mowk kuwar.

    ReplyDelete
  5. Hehe,, samalah.. Nurrul pun mmg buat blog untuk hal-hal harian saja.. nak update info2 nie.. tunggu datang info yg bayak idea aje.. hehe..

    ReplyDelete
  6. hehe , jd blogger mmg best. dapat byk info yang menarik. tapi betul jugak kadang-kadang takda idea sgt na tulis apa.

    ReplyDelete
  7. Cerita je pape pun kat blog. Best kan. Memang ramai yg macam tu. Kebiasaan yg ada blog ni seorang yang pemalu. Kah3

    ReplyDelete
  8. hyeee adik! blogwalking here
    blog cantikkkkk :D hehe

    ReplyDelete
  9. @Nana Liena xponteng pun. .ay rjin. .ahaha. . :D mmg kn. .plik2. . :)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. @NurainSuperr ye la kn. .tp jd blogger mm terbaek la. . :D

    ReplyDelete
  12. @Norhaizam Mustaffa whaha. .btl2. .sy pmalu. .xpndai nk cte kt org lain. .cte kt blog je la. . :D

    ReplyDelete
  13. campur-campur pun boleh.. blog ni, awak punya... so, awak boleh share apa sahaja asalkan ianya tidak memprovoke hal2 yang menyentuh sensitiviti dan kontroversi.. cewaahhh.. kemain gempak ayat aku.. hahaha..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!