Wednesday, 15 May 2013

Liebster Award

Asalamualaikum. :)
sekali lagi aku ditag. 
manusia raji yang tag aku ialah http://ainsentiasasayangibu.blogspot.com/
terima kasih sudi tag :)


1) List 11 facts about yourself.
2) Answer the 11 question  given to you.
3) Create 11 new questions for the bloggers you nominate.
4) Thank the person who nominated you and link back to their blog.
5) Choose 5 bloggers with 200 or less followers to nominate.
6) Go to each bloggers page and let them know about the award.

1) 11 facts about myself
  1. i love watching anime all the times
  2. i love art too much and so much
  3. i love photography as well
  4. demure
  5. sensitive *i cry a lot*
  6. i love reading and the smell of new book
  7. i love to discover new recipes but lazy to cook
  8. i hate being ignored
  9. open-minded in all situation except . . .
  10. i love cute things
  11. i love markers

2) Answer the 11 question  given

1) Suka warna apa?Sebab?
putih. sebab putih itu suci. muahaaha :P

2) Rasa diri 'hot' ? Sebab?
takpun. orang hot masuk neraka sebab panas kan? hahaha :D

3) Sayang sape? 
sayang siapa yang sayang aku la. :P

4) Apa berubahan yg nak dilakukan oleh korng dlam hidup ?
jadi lebih rajin dari yang biasa2. :D

5) Impian? Macam mna nak realisasikan nya ?
banggakan mak bapak. berusaha bersungguh sungguh *skema ayat. hehe*

6) Siapa 'bias' korang?
amende lak bias2 nie? haha. tak minat. :P

7) Suka matapelajaran apa?
matapelajaran yang tak mencabar minda. hahaha. *ade ke camnie*

8) Pernah tergedik2 tak demi nak cmburu kan hati seseorng?
tak pernah. aku bukannye gedik pun. :P

9) Rasa-rasa sape yg bnci korang ? 
wallahualam

10) Siapa yg pling pnting dlam hidup korang ? Apa keistimewaan dia?
family : sebab mereka tulang belakang aku

11) Kalau korang dipilih jalan.. antara cinta dan keluarga.. yg mna korang pilih.. choose 1 only !
keluarga la. keluarga tak boleh ganti2. :)

3) create new question *aku skip2 la*
4) thanks to ain sebab sudi tag *makaseh2*
5) aku tag sesape yang tinggalkan link di cbox. hehe
6) ok2. :P


thanks ya. jazakallahukhair.
ilal liqa' :)




7 comments:

  1. goodluck, jom join http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    ReplyDelete
  2. Macam2 game ada sekarang ni. huhu

    ReplyDelete
  3. haha.. akak pun kena tag semalam.. hee :D

    ReplyDelete
  4. Best game towk. Kamek penah main sekali tapi panjang entry. Berpeloh2 nyiap entry

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!