Thursday, 23 May 2013

Diskaun 15% khas untuk pembaca blog BudakVanilla

Assalamualaikum.
berita terbaek untuk pembaca blog BudakVanilla. muahaha. :D hari tu ada terima email dari pihak tudung2u. :) mereka berbaek hati sangat bagi baucher 15% diskaun untuk pembelian di tudung2u untuk pembaca pembaca comel di blog BudakVanilla nie. hehe. bestnye. so apa lagi. meh la borong jangan tak borong. 

dari pihak Tudung2u 
Jualan Tudung Online Terbesar Malaysia
Tudung2u jual pelbagai tudung dengan harga berpatutan dan berkualiti. Para pelanggan boleh dapat tudung bawal, selendang half moon, anak tudung, inner neck di website kami. Terima kasih atas sokongan.

kat website jualan tudung online nie iaitu tudung2u nie bukan tudung2 je yang dijual. ada gak selendang. anak tudung dan kerongsang. dah lah cantik2 banyak pulak pilihan dia. harga pun berpatutan. :) meh tengok sebahagian contoh tudung2 yang ada dijual kat tudung2u. :) *nie design2 yang menarik minat aku.muahaha* harga pun boleh tahan kan? :D

Tudung Bawal
dari kiri : 
Tudung Bawal Ropol (rm19)
Tudung Bawal Sulam Batu (rm24)
Tudung Bawal Polkadot (rm15)
Tudung Bawal Corak Matahari (rm18)




Tudung Awning (Tudung Instant)
dari kiri: 
Tudung Awning Corak Lycra (rm20)
Tudung Awning Layer Plain Chiffon Brooch (rm45)
Tudung Awning Layer Chiffon (rm34)
Tudung Awning Layer Renda Lycra (rm29)




Selendang
dari kiri:
Selendang Panjang Jojet Batu (rm20)
Selendang Panjang Polkadot (rm18)
Selendang Panjang Chiffon Corak (rm14)
Selendang Panjang Jalur (rm14)



kat atas nie cuma sebahagian je. banyak lagi corak dan design yang menarik kat tudung2u.korang pergi la kat website mereka. bawak mak sekali untuk pilih tudung.hehe. 

untuk dapatkan DISKAUN 15% di tudung2u
sila guna baucher nie. 
BSV2013 
(sah sehingga 15 June, 2013)

kunjungi --


apa tunggu lagi. SERRBBUUU. terima kasih buat pembaca tersayang. muaahaha. :D
harap bermanfaat. 
ilal liqa' :)

7 comments:

  1. menarik! rasa nak online shopping la pulak.. haih :D

    ReplyDelete
  2. shawl polkadot tu cantik. hehe. Murah2 ni tapi no money. hukhukhuk. Mesti mak bebel asyik beli tudung, hee

    ReplyDelete
  3. omey2 la, tapi tak reti nak shopping online. haha

    ReplyDelete
  4. wahhh cantik2nya tudungggg rambang mata dibuatnya

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!