Tuesday, 7 May 2013

Daftar Form 6

Assalamualaikum
esok aku mendaftar masuk form 6. dekat2 ngan tempat aku duduk sekarang nie. muehehe. tapi bapak kata aku patut pindah sekolah. sebab kalau ikut sekolah yang ditawarkan form 6 tu. bapak aku tak dapat ambik aku balik sekolah. *takkan aku nak jalan kaki kot sebab jauh tuuuu* sobs sobs. aku ikut kata bapak la. sebab aku sayang bapak aku. muehehe. dalam hal sekolah2 nie bapak aku yang banyak settle hal. aku cuma sediakan apa yang patut je. terima kasih bapak.

dan sementara tunggu upu. aku masuk je la form 6. tapi aku nak sangat apa yang aku mohon tu dapat. harap la dapat. inshaallah. amin. apa yang best pasal tingkatan 6 ea? aku taknak ambik sains. sebab aku tau jiwa aku takda kat situ. *main jiwa2 pulok dah* memang la jiwa2. bila jiwa dah tak ada kat sesuatu. takkan ada minat punya. jiwa aku jiwa seni walaupun dulu kelas sains. hahaha. tapi sains pun ada seni2 sikit kan. melukis jantung, organ dalaman *biology la tu*. dah tersasar jauh dari tajuk utama lak. aku minat seni yang senang. tak suka lukis2 manusia n objek. aku suka abstrak atau spontan. haaa. acaner tuu? entah la aku pun tak tau *aku manusia mudah keliru lagi celaru*


mungkin tak lama lagi aku akan buat tutor cute monster bookmarks nie. 
tunggu ya. sebab sekarang bz settle hal tingkatan 6 tu. :)

ilal liqa'


29 comments:

  1. Tahniah. Belajar elok2. Hehe. Kita pun minat seni. Dulu belajar sains.

    Hehe. Menunggu tuto :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Belajar elok2. Hehe. Kita pun minat seni. Dulu belajar sains.

    Hehe. Menunggu tuto :)

    ReplyDelete
  3. ada bakat..masuk la seni..tak susah..kalau ada minat okay ja..hehe.. goodluck esok yo..

    ReplyDelete
  4. tahniah dik! belajar elok2 tau ^^ belajar ikut minat pun penting, yg penting kena struggle juga ^^

    comel sangat cute monsters tu :D

    ReplyDelete
  5. CJM pun suka seni jugak..dulu msa form 4-5 ambik seni...syok gilaa..rindu nak lukis T.T

    ReplyDelete
  6. sama la kita. sementara tnggu upu, msuk form 6 dulu.

    ReplyDelete
  7. sesuai je vanilla ambik seni. berbakat >.<

    ReplyDelete
  8. congrats and goodluck ! ^^,

    ReplyDelete
  9. # Haruno Hana 하나 : thanks kak. .btl2. .slm mna2 bidang pun kta kna struggle n trus berusaha. . :)

    ReplyDelete
  10. #Cik Jai Manis : sme la kta. .meh spend ckit masa utk seni2 nie. . :D

    ReplyDelete
  11. #Syahirah : btl2. .hmpr smua form 6 cm2 kot. .hehe

    ReplyDelete
  12. ada smpai form 6 yer..Bru thu..

    ReplyDelete
  13. Dulu saya tak suka seni. hahaha. sekarang dah suka sikit. hehehe :D

    ReplyDelete
  14. wah comey doodle..btw, selamat belajar di form 6..hehe

    ReplyDelete
  15. wah comey doodle..btw, selamat belajar di form 6..hehe

    ReplyDelete
  16. form 6 kena study leklok tauuuuu :D

    ReplyDelete
  17. nampak bakat adik dalam seni :) mungkin, benda yang adik minat tu, boleh dijadikan sebagai hobi... yang penting, study betul2 kayh :)

    ReplyDelete
  18. cantiknya, ain pun tataw nk lukis camne tu, even ain minat seni.haish!

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!