Saturday, 4 May 2013

cute monster bookmark doodle

Assalamualaikum
cuba tengok tajuk.
boomarks kah ini?
boleh lah kan jadi bookmarks comel
letak dalam buku teks atau novel2 
supaya tak bosan bila baca2 kan? hehe

monster. cute monster. cute ke? :P

monsterr. rawwrrr!

comel dok?

dalam proses

macam mana nak guna cute monster:
~selit dalam buku jadikan bookmarks
~gam atau lekatkan kat mana2 tempat yang korang suka untuk tujuan menghias
~tulis nota comel kat belakang tu dan bagi kat yang tersayang *sweet la* mehehe
~simpan dalam kotak jadi pekasam *logik tak logik? haha*

amaran:
~cute monster nie takutkan air sebab dia sensitif la kata kan
~cute monster jugak tak suka dok dalam tong sampah sebab nostalgia lama kembali menghantui
~cute monster suka duk dalam buku dan kat tempat berhampiran kertas sebab ngam2 la katakan. hehe

sekian saja bicara aku kali nie. 

ilal liqa' 


12 comments:

  1. cutenye! >.< laminate la, baru tahan lama. lps laminate poskan ke rumah nawwar kay. :3

    ReplyDelete
  2. Comey sangat aihhhh. haha :D

    ReplyDelete
  3. Eh, nak tanya. awak lukis atas apa ek? hehehe :D

    ReplyDelete
  4. dear, jual lah, nak lebih menarik buat comel2 letak budak2, mesti ramai yang beli..kann..kann

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!