Sunday, 12 May 2013

copycat suck!

Assalamualaikum.
korang tau tak apa copycat? korang suka copycat? aku tak beberapa suka copycat. tak kesah la copycat entry, copycat design, copycat gambar. semua la. aku memang tak suka. bagi aku sesiapa yang copy2 hak peribadi orang tu mungkin dah takda idea sendiri. apa2 dalam blog nie memang hak aku. aku tak suka orang copy2 nie. belum sampai tahap benci. jangan hilangkan rasa hormat aku pada sesetengah blogger. *aku taip entry dengan penuh rasa geram.* sabar la jantung.

gambar nie aku taktau la apa kenanya. :P

ilal liqa'



12 comments:

  1. sp yg suka kan kalau org copycat hak milik kita...huhu melainkan diberi kredit xpe gak..ni tak...bt harta sendirik-_-

    ReplyDelete
  2. Anda ditag , jomm joinn

    http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

    ReplyDelete
  3. sabar2 ^^ akak pun tak suka copycat, tambah2 yg copy 100%... at least bagila kredit, hormat hak sebenar

    ReplyDelete
  4. kesian nya blogger tu tak tahu apa itu creditation...

    ReplyDelete
  5. Org yg tak de life je suka copy2 ni. kan ?

    sy dah try awk punya tuto bookmark. Jom tengok http://aeinafq.blogspot.com/2013/05/cute-monster-bookmarks.html

    ReplyDelete
  6. xperlu la smpi copycat kn...
    sespe pn geram

    ReplyDelete
  7. geram juga..at least nak guna ka bgitahu..hhoho..

    ReplyDelete
  8. Uit sabar2.. marah sgt cik vanilla kita nie.. hehe.. sapa tak marah curi hasil kerja kita kan.. hmm , anyway kena banyak sabar jelah..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!