Sunday, 26 May 2013

BudakVanilla's Diaries #3 : merapu


Masa: asar
Tempat: ruang tamu (tempat biasa)

Bismillahhirrahmanirrahim.
Dear Diary,

bila la aku nak habis tengok drama korea rooftop prince. makin lama tengok makin berdebar lak rasanya. muahaha. best drama nie. lain ckit dari yang lain. unexpected. sebab ak tengok drama nie. semua terabai. termasuk tepon aku. haha. sampai orang dalam tepon tu pun terasa. maaf. :(

nak mengalir lelaju je air mata suci aku bila tengok drama nie. apatah lagi dengar lagu tema dia HURT. muahaa. sedih giler siot. mesti sakit rasanya bila yang tersayang tinggalkan kita kan? sakit lagi bila tiba2 pergi? apsal aku jiwang lak nie? hehehe. pengaruh drama korea lettuw. tak ke gittew *rasa gedik je aku guna ayat2 nie semua*

hmm. aku masih berbelah bagi sepuluh. antara politeknik atau form 6? aku mungkin ditempatkan kat politeknik kat sarawak nie je. antara matang atau mukah. aku rasa aku cuma bernasib baek dapat masuk poli. mungkin hanya untuk mengisi kekosongan yang ada. alhamdulillah syukur kepada ALLAH. :)

kucing comel aku si kookie nak dibagi kat nenek semula. atas kenakalannya yang suka melompat dan mencakar kaki orang. cian kookie. kookie memang tak boleh tengok benda bergerak. hahaha. ala2 rimau gitu. tak pe la. :'(

masih dalam mood sedih sebab drama korea. rooftop prince. tak lama lagi habis dah nie. hehe
sampai kat blog aku letak lagu dia. kalau nak dengar. tengok2 la kat sidebar tu.  :)

yang sentiasa menahan air mata, *wwwaaaahh. puitis gak aku nie kan?*
BudakVanilla

2 comments:

  1. Buat pilihan yang bijak. Belajar je mana2, tapi kena rajin. Hehe.
    Dah dengar lagu hurt tu. Slow semacam. Haha

    ReplyDelete
  2. x pnh kmk nangga drama korea ya
    bez juak..ju pos sitok juak

    tahniah dpt tawaran sambong blaja

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!