Wednesday, 22 May 2013

BudakVanilla's Diaries #2 : pelupa

Masa: hampir maghrib
Tempat: ruang tamu (tempat biasa)

Bismillahhirrahmanirrahim.
Dear Diary,

hari nie. aku hadir sekolah macam biasa. esok last sekolah pastu cuti panjang selama dua minggu. yahhoooo! dapat online sepuas hati dan jiwa. hehehe. dan hari nie masa kelas pengajian am aku tergelak dengan kuatnya sebab first time tengok cikgu pengajian am yang kononnya garang tu ketawa. ok gak cikgu tu. bukan macam first impression aku masa mula2 masuk kelas form 6. masih releven lagikah first impression? hahaha. :D

aku yang pelupa nie baru ingat. YA ALLAH. baru teringat. kad pengenalan baru yang aku buat MAC lalu belum ambik lagi kat jpn. apa la pelupa sangat aku nie. plus, takdak orang nak temankan aku ambik. seedddiihhh. takpa la. ada masa aku ambik gak nanti. :) btw. tepon cikai aku dah mati akibat dihentak berkali kali oleh aku yang kejam nie. cian tepon tu. banyak kenangan. aku hentak tepon tu sebab dia pengsan berkali kali gak, muahaha. :D

dan lagi.. ... aku belom habis lagi tengok Drama Korea : Rooftop Prince. sedangkan adik aku dah habis tengok. hahaha. best gak drama tu. tringat lak kisah ashabul kahfi. sedih gak dengar lagu tema dia. HURT. nak nangess. uhuk uhuk. ececeh.  :D aku tunggu mesej tak datang2. nape ea? :'( bila masa2 camnie senang sangat aku rasa sedih. macam2 rasa ada. paling selalu aku rasa sedih. dipinggirkan dan tidak disayangi. hahaha. apakah? adakah ini PMS? aku benci rasa nie. :'(

yang menaip dengan awkward,
BudakVanilla

aku ade terfikir nak tukar template jadi sesimple yang boleh dan gambar kat atas jadi header.
tapi aku sayangkan template nie lagi, muaahaa. malas la nak tukar. dah sayang.  >..<"


8 comments:

  1. hehe..biasalah pelupa kadang2..hoho.. pengajian am best tak? heee...~ :0 selamat bercuti la yea ..esok last kan? hehe

    ReplyDelete
  2. Kreatif juga pic tu. Cantikk. PMS memang macam tu. hehe. memandai je :)

    ReplyDelete
  3. comel je header yang baru tu. hehe. tapi design blog yg sekarang pun dah lawa,ehehe

    ReplyDelete
  4. akak suka blog sekarang ^^ comel.. hehe.. tapi header kat atas tu nampak cool :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!