Wednesday, 1 May 2013

Blog khas aku

Assalamualaikum
jadi hari nie aku nak buat pengumuman tentang blog khas yang aku buat untuk join segala2 contest, segmen, giveaway yang korang buat. aku sengaja buat blog nie sebab taknak hampakan korang yang selalu invite aku join segmen2. muehehe. so kalau korang invite aku join segmen kat blog nie. aku gerenti join selagi boleh melalui blog nie. blog nie aku segala tak letak follower gadget sebab taknak korang follow blog tu pun hehe.

so apalagi. serbu la 2nd blog aku nie



sebenarnya nie blog suka2 je. bukan serius pun. mueehee.
dan nie blog kira cam testing2 dalam mengedit blog. hehe :)


aku dah bukak tempahan untuk
tabs menu
header
footer
watermark
banner
cursor
apa2. pm kat page aku.  :)


ilal liqa'

9 comments:

  1. wahhh..cantik lah..suke2..hihi..kalau nak tempah footer bpew erk?

    ReplyDelete
  2. Dah lawat dah semalam blog tu sebelum diumumkan. Hehe. Btw, cantik sangat ! Jom buat bisnes :D

    ReplyDelete
  3. wah!cantik la blog awak tu.
    hehe :)

    ReplyDelete
  4. salam :) GA dah bermula :) para sponsor boleh join :)

    http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/05/giveaway-blog-stuffies.html

    ReplyDelete
  5. comelnya blog lagi satu tu! selamat menyertai segmen dan GA ya? ^^

    ReplyDelete
  6. amboii, tema dia..meow2 la katakan.. :)

    ReplyDelete
  7. jom2 join segmen! dtg blog sy ok :))
    ziqanuar.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. WAHH , TEMA OREN.. OMEYHHH !!1

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!