Sunday, 19 May 2013

aku redha

Assalamualaikum.
semua bebudak batch 1995 sibuk cerita pasal upu kan? aku pun nak cerita. muahaha. sedih ckit la sebab aku tak berjaya dalam permohonan. cian aku. hehe. takpe2 mohon tabahkan hati hamba yang kerdil ini. :) banyak gak kawan aku yang kurang bernasib baek. result gempak2 tapi tak dapat. takpe la. bukan rezeki kan. mungkin ALLAH dah tentukan rezeki kita kat tempat lain. :)

buat yang Berjaya tu. alhamdulillah dan TAHNIAH diucapkan sebab berjaya. aku tumpang gembira. :D
buat yang Tidak Berjaya. rezeki kita kat tempat lain. jangan putus asa tau! boleh buat rayuan lagi. kehkeh. :D

Rayuan ke IPTA bagi program pengajian Lepasan SPM/Setaraf dibuka untuk capaian mulai 24 Mei 2013 jam 12.00 tengah hari sehingga 02 Jun 2013 di URL berikut :-
https://online.mohe.gov.my/upu/onlinerayuanupu/


maafkan aku kalau aku membosankan. :'(
aku tau aku seorang yang happy go lucky dalam hati je. wakaka. :D

ilal liqa' :)


17 comments:

  1. be strong vanilla :) kat mana2 pun takpe asalkan niat nak belajar tu ada :)

    ReplyDelete
  2. jangan sedih dik :) He knows best, ada tempat yg lebih baik untuk adik ^^ doa dan usaha jangan lupa tau? yang penting once dapat, terus niat nak belajar kerana Dia dan belajar bersungguh-sungguh :)

    ReplyDelete
  3. Jangan sedih2. Allah dah tetapkan yang terbaik untuk kita ! :)

    ReplyDelete
  4. Setiap kejadian ada hikmah :) Be tough.

    http://alienfromthepluto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. takpe..blom ade rezeki kot..jgn sdih2 ye dik :)

    ReplyDelete
  6. sabar dek, cube rayuan. inshaallah dapat, mungkin skrg bukan rezeki adik :)

    ReplyDelete
  7. Jangan sedih, maybe ade yang lebih baik pada masa akan datang :) Dia sentiasa merancang sesuatu yang baik buat umatNya.

    ReplyDelete
  8. @Haruno Hana 하나 btl kak. .inshaallah. .thanks sgt kak hana. . :)

    ReplyDelete
  9. @Alien Ohsem thanks alien. .dh tough sgt nie. .hehe. . :D

    ReplyDelete
  10. @Anis Zainudin inshaallah. .rezeki kt tmpt lain la 2 kot. . :)

    ReplyDelete
  11. @NurainSuperr yup. .mmg nk cba wt rayuan. .thanks kak. . :)

    ReplyDelete
  12. @Nunu Yusop inshaallah. .btl2. . :) ALLAH maha adil. . :D

    ReplyDelete
  13. Janga bersedih.. Insya'Allah ada rezeki awk nanti.. :)

    *Belajar dekat mana-mana pun sama.. janji niat kita nak belajar dan usaha kita nak capai kejayaan..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!