Thursday, 18 April 2013

siapa ? ya? apa?

Assalamualaikum.
tajuk takde kaitan ngan entry. harap maklum. :)
apa khabar korang? aku tengah jadi pemalas kat rumah *selalu kena marah mak* cian mak :(
sayang mak ketat2. sayang bapak sangat2.
hmm. sebab aku bosan. aku isi masa buat kerja berfaedah ckit. muehehe.
aku buat header free untuk sesiapa yg request. :)
nak tengok header2 yg aku buat? TEKAN SINI
aku buat yg simple2 je. xmampu buat yg gojes2 gitu.  :)
gembira bila yg request puas hati. :)


sekarang musim hujan + panas. kadang2 hari panas sangat kadang kadang hujan. sekarang mendung baru lepas hujan. angin bertiup sepoi2 bahasa *ewah*. aku tengah tunggu surat melanjutkan pelajaran. sabar jantung. aku harap sangat aku dapat sambung belajar.doakan aku ya? :) aku rasa cam nak review blog la. hehe~ aku nak review blog2 yang aku suka baca. :D tak kesah la yang femes amos ke tidak. yang penting aku suka. haha~

nasihat aku bagi blogger2 sekalian alam yang dihormati,
kita kenalah hormat entry2 atau mana2 blog yang kita jenguk. walaupun ada entry2 atau blog yang korang tak suka atau tak puas hati. jangan terus marah2 maki2 tuan blog tu. respect la ckit. klu salah nasihat baek2. klu tak puas hati. padamkanlah sifat dengki dalam diri. :) *banyak lak songeh aku nie. :D *

terima kasih blogger sekalian kerana sudi jadi sahabat :)


ilal liqa'

4 comments:

  1. Header yg awk buat gojes2 apa. Cantik lawa sangat ! :)

    ReplyDelete
  2. Cantik2 la header tu.. =D
    Nice & simple..

    ReplyDelete
  3. suka sangat header tu. nanti tahun depan boleh mintak header free lagi. ewahh. hewhew

    ReplyDelete
  4. tgh tggu nk smbg study ye??huhu hopefully dpt la apa yg diimpikan ye...Insyaallah dipermudahkan^^

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!