Tuesday, 23 April 2013

Not a GA Blue But Giveaway

Assalamualaikum.



Not a GA blue but giveaway? errkk. apa maksud nya bukan giveaway (GA) biru tapi giveaway.
amat mengelirukan tajuk title propaganda dan tuan punya blog tu nak kita wat entry sekreatif mungkin. so aku sahut cabaran nie.

so challenge accepted *muka ala hero terima challenge gitu*



memula ceghita dia cenghini. 


aku buat muka ala2 poker face *takdak perasaan* masa memula tengok giveaway nie kat blog2 blogger yang join ini giveaway. *biasala ka. takkan aku nak over suprise lak*



so aku pergi la ke blog incik Mohd Ridzwan.
dengan muka kira kira macam dalam gambar nie. hehe~ 
syarat2 sangat la senang. like. follow. 



Tiba tiba terbaca Step 4:
Entry yang paling KREATIF DAN ASLI akan dipilih sebagai pemenang.

NOOO~
kira macam nie la expersi muka mula mula.
macam susah je? susah ea buat entry kreatif.  susah?


tetiba aku tengok benda nie. macam mengejek je. hehe :D
ini bukan problem kan? 
so aku join la kan. dengan otak beku dibawah paras beku. 
sedang mencari idea. . . . .


after 5 minutes later. 



after 30 minutes later. 

idea! y u no come! 



after a few days later
hmm. xpe la idea taknak datang. kita xmenang pun takpe. takpe. takpeee. kita redho je. redho je ya. 

LOL. trololol. 

adakah aku pemenangnya? :D


saja join bagi support sesama blogger. :) hehe. 
ilal liqa' :)





9 comments:

  1. hahaha..suke baca entry awak..haha..tpi kalau syarat nye senang jer mesti ramai yang join..haha..kalau suruh buat entry kretif2 nim..memang mati kutu lah :D haha

    ReplyDelete
  2. SUperb and un-expected. Just wait for my announcement once done...anyway, thanks for joining my GA.

    ReplyDelete
  3. good luck =D sya pun join jgak

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!