Tuesday, 16 April 2013

Lagi2 random entry

Assalamualaikum.
lagi2 random entry. *takdak tajuk lain la 2.*
beberapa hari lepas aku ade buat random entry pasal wt header free kan? kt sini
so ade la beberapa blogger yang sudi suruh aku buat header. waa~ terharu.  :)
aku tau edit2 gambar biasa2 je. takpandai nak buat header gempak2. :(

so nie adalah header yang aku buatkan untuk mereka yang request. simple je. sorry kalau tak menepati citarasa korang.  :) harap korang puas hati la. :)

dia nak tema soft pink. dan pic ala2 goddess2 gitu. gambar 2 je yg sesuai aku tgk. jadi aku tgk blog dia dan sesuaikan warna. jadi la yg nie. :) 


akak nie lak nak warna tema merah+pink dengan pic enakei ala2 kawaii comel2 gitu gnie. haha~ so jadi la header yang aku rasa comel nie.  :)


sesiapa nak request header free blh. :)
bagi details header yg korang nak n link blog dan terus PM di page aku. :D

ilal liqa'

12 comments:

drop a comment~
arigatouuu!