Saturday, 20 April 2013

lagi2 header. hee :D

Assalamualaikum.
hari nie aku nak cerita pasal header lagi.  :)
bosan ke ngan cerita pasal header. haahaha~
setiap hari makin banyak lak blogger ynag request header free.  :D tgk cnie
ade gak yang bagi idea supaya aku bukak tempahan buat header ngan banner.
thanks sesangat sudi bagi idea. hehe~ tapi aku blom nak ambil tempahan lagi.
cuma ambil request. :D maaf ea.
yang request nie pun dah capai 20 org.
kalau yg blom dapat header free 2 maknanya aku mengalami kesukaran la 2. .haha :D
sorry sangat2 ya.  :) jd korang mestilah slalu berhubung di page aku.  :D

ATTENSION.
header free request akan tamat hari isnin nie bersamaan 22 April 2013.  siapa nak request cepat2 la pm di page sebelum tutup. :)

kenapa aku bagi header free?
saja je nak tambah ilmu dalam dunia design2 nie. *sbb aku minat* aku kira nie sebagai amal jariah. agaknya boleh tak? hehe

kenapa aku buat header simple2?
aku xpandai lagi nak wat header gojes2 cam org yg ambk tmphn wt header 2 *sbb 2 aku xnk bukak tmphn. tkt org xpuas hti dgn header yg aku wt :) *

kalau korang tengok hampir semua header yg aku buat ade persamaan. korang pandai2 la cari. heheh :D
aku edit guna photoscape n secara online sebab aku malas nak download photoshop. :D

comel tak kucing kat atas nie. .hhehehhe :D

ilal liqa'

14 comments:

  1. Kreatif la guna photoscape je. Keep it on dear !

    ReplyDelete
  2. Salam...
    Nak request boleh?
    Akak dah pm dah..

    ReplyDelete
  3. Salam...
    Nak request jugak boleh?
    Akak dah pm dah..hehe

    ReplyDelete
  4. Wahhhh...
    Pakai photoscape je??
    Nanti bolehlah buat tutorial... =D

    ReplyDelete
  5. guna photoscape ? acaner tu ya ?
    thanks bt header tu utk sya ya.
    comey kucing2 tu. sesuai dgn dialog dia. ehehe

    ReplyDelete
  6. hehe ala mula2 simple lama2 dh terrer musti gorjes2 header awak buat...hee :D

    ReplyDelete
  7. akak pun guna photoscape aje.. :) malas nak download photoshop.. lagi pun kena amik masa sikit nak master photoshop ni :)

    ReplyDelete
  8. saya tahu apa persamaannya . kebanyakannya guna font yang sama dan mesti ada stroke line putih kann ? :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!