Saturday, 6 April 2013

# Day 2: four way to win your heart

Asalamualaikum.  :)
this my challenge :)
will you? hehehe :D

four way to win my heart areee:
  • patience . sabar. karenah aku nie macam2. so orang yang paling tahan atau paling sabar ngan aku la boleh memenangi hati aku. yeahhh. :)
  • respect. hormat aku seadanya. hormat orang tua. hormat agama. hormat diri sendiri. tu yang penting. :)
  • easy-going. aku suka orang yang easy going. :) orang easy going nie macam2 kita buat apa2 pun dia ttp easy and going. hahaa. selamber je kan. :)
  • have a sense of humour. orang pandai buat lawak yang blh buat aku ketawa la yang slalu dapat memenangi hati aku. aku suka ketawa. aku tak suka sedih2. dalam sedih2 kalau seseorang boleh buat aku ketawa aku tak sedih lagi dah. heheh :D

comel tak saya? meeeoooww. 


hari nie mak cik aku belikan aku beg baru. yeye. 
moga murah rezeki dia.  hehe :)


ilal liqa :)

12 comments:

  1. hidup ni memang comlicated kan..susah orang nak phm kita..
    jom singgah sini
    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/04/2-day-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html

    ReplyDelete
  2. untunglah dia dapat beg baru..hehe

    ReplyDelete
  3. yang part 3 sy boleh masuk. Hehe

    ReplyDelete
  4. http://princesaiziz.blogspot.com/2013/04/day-2-four-ways-to-win-your-heart.html

    ^_^

    ReplyDelete
  5. kan ek eh same la http://samepathoftheway.blogspot.com/2013/04/day-2-four-way-to-win-our-heart.html

    ReplyDelete
  6. have a sense of humour? yaaa! aku pon suka org yg ada sense of humour...semestinya itu! :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!