Wednesday, 10 April 2013

Dah dapat hadiah giveaway. yey. :D

Assalamualaikum. 
yey dapat hadiah giveaway dari blog Dysha Sahhir.
ingat giveaway limited edition yang dulu2 tu? :D
yang menang tu salah satu blog aku tapi bukan blog yang nie.
blog cnie hah. tapi tu pun blog aku gak. tapi tak aktif lagi dah guna blog tu.
aku dah bagi blog tu ngan org lain. ehem2. hehe :3

gembira sangat bila abang poslaju yang encem bagi parcel nie. haha.
tapi yang annoyingnya. dia hon2 berkali2 depan rumah sampai aku datang. :D

makasih sesangat kak dysha. :)


comel tak novel tu? muehehe. 

nie lak bookmarks dia. comey lo. geram22. . :D

sticker. adik aku berebut kot nak sticker comel nie. muehehe. :)

coklat ataupun strawberi.
best novel nie. bersemangat aku nak membacanya. muehehe.
thanks sangat2 Dysha Sahhir :)

nie la wat makin semangat nak join segmen n giveaway banyak2. hehe. 

p/s: aku akn buat special page di blog nie ttg hadiah2 yg aku dapat selama aku berblogging.  muehehe. :) sapa nak meh la bagi hadiah bebanyak kat aku. :D 

ilal liqa' :)

13 comments:

  1. Tahniah! Comellllllnya hadiah ;) hee

    ReplyDelete
  2. tahniah... hadiah nampak cute sangat2... >,<

    ReplyDelete
  3. congrats dear...hadiah sangat kawaiii...

    ReplyDelete
  4. Tahniah...
    Ehhhh.... Comellah....

    ReplyDelete
  5. waaa.. untung la dapat hadiah dr kak dysha.. i is jeles!

    ReplyDelete
  6. tahniah! comelnya cover novel tu :D nanti buat la book review :D hehe

    ReplyDelete
  7. Tampak comel sekali.

    Kirim ke rumahku ya (Indonesia) :p

    ReplyDelete
  8. salam kenal... jom join Birthday Giveaway wani... mudah je.. tak perlu buat entri.. meh memeriahkan lagi... hehehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!