Saturday, 9 March 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.



Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

68 comments:

  1. dri segmen yg sama juak

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen dear...kakak pun join juga... ^_^

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen..nk jmput join contest..hee

    ReplyDelete
  4. kak farah: thanks kak. .slmt bersegmen jgk. . :D

    ReplyDelete
  5. hazwan: thanks. . :D ada msa kta join. . :)

    ReplyDelete
  6. hai dik....kila follow sini balik ye.

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  7. dr segmen yg sama..enjoy blogging ^_^

    ReplyDelete
  8. DARI SEGMEN SAMA :)
    already follow here~
    http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan dari ciklaili.com.
    singgah dari segmen MiaLiana :)

    ReplyDelete
  10. BW sudah, follow pun sudah,

    http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  11. As salam, dr segmen yg sama, jalan2 sini and follow here :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen ya.
    Ibu singgah dari segmen sama dan follow sini... #832

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yang sama. Jom terjah saya pulak? Selamat bersegmen ya !

    http://www.nabeelstories.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama. Selamat bersegmen. ^__^

    http://www.ainizakaria.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum. Mira datang sini lawat rakan blogger :-)
    http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  16. assalamuaikum...

    singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

    http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  17. cik akak datang follow sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  18. weeee, datang dari segmen yg same. selamat bersegmen ^___^

    ReplyDelete
  19. DARI SEGMEN SAMA :)
    Dah follow sini~
    Jangan lupa follow saya balik k~

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  21. dr segmen sama =)

    http://yoya-makan.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html?m=1

    ReplyDelete
  22. singgah dari segmen sama..
    done follow sini.. :)
    jemput singgah..

    http://ielaynna.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  23. Salam perkenalan

    Done follow awak
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Jemput singgah blog kita ye

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang sama .dah follow sini .jemput singgah blog sy :)
    http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  25. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    done follow #846

    ReplyDelete
  26. done here yop/yong
    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

    ReplyDelete
  28. Singgah jalan-jalan sini.
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  29. terjah dr segmen yang sama ^^

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  30. haii :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete


  31. Salam berkunjung...:)

    Ummi singgah sini dari segmen yang sama ya... :D

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  32. Salam perkenalan,

    Kunjung mengunjung amalan mmulia...
    Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)

    ReplyDelete
  33. salam. dari segmen sama. selamat berkenalan dan selamat bersegmen.

    http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  34. sy akn follo smua. .inshaallah. . :) thanks smua. . :)

    ReplyDelete
  35. SALAM DARI SEGMEN YANG SAMA DATANG BLOGWALKING SINI..

    JOM LA JADI RAKAN BLOGGER

    http://kumahuitu.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_11.html

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum.. datang dari segmen yang saman ^_^

    http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  37. datang singgah blog ni...lawa la blog ni.. =)

    ReplyDelete
  38. jenguk dari segmen yg sama! :D

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  39. datang dari segmen yang sama :) hehe

    http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  40. dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete

  41. hi bw sini dr segmen sama
    http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  42. datang singgah dan follow sini dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  43. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    ReplyDelete
  44. Salam singgah dr segmen yg sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  45. mselim3 datang dari segmen yang sama....follow sini, if u free follow me k..

    http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  46. dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  47. dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  48. Assalamualaikum. Mira jenguk sini :)
    http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  49. Hai2...singgah bw kat sini,,dari segmen yang sama...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html
    ..Jempot join ga saya pulak...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  50. Hai2...singgah bw kat sini,,dari segmen yang sama...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html
    ..Jempot join ga saya pulak...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  51. shad dtg sini dri segmen sama.. already followed here..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  52. Segmen yg sama .. mari kawan2 follow

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  53. salam perkenalan :)

    Singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    #909

    ReplyDelete
  54. hai...sya dah follow awak,jom follow saya balik..tq..= )

    ReplyDelete
  55. dari segmen sama ^^
    http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Jom join GA gempak yana

    ReplyDelete
  56. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal dan follow ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  57. Salam,

    Terjah sini dari segmen yg sama :D
    http://ainanabilahmansor.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  58. Salam blogwalking dari segmen yang sama,gud luck & selamat berkenalan,cantik blog ni,kemas je :)
    Jom ke blog cik kumbang sambil join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-belog-cik-kumbang.html

    HAPPY BLOGGING :)

    ReplyDelete
  59. singgah dari segmen yg sama..
    salam perkenalan..:D

    ReplyDelete
  60. salam ziarah syg :)
    PG datang dari segmen yang sama. salam perkenalan dari PG ya ;) dan PG follow sama ;D

    ReplyDelete
  61. Assalam..
    husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
    maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!