Monday, 18 March 2013

Nak masuk bloglist BudakVanilla tak?

Assalamualaikum.
ada tak sesape yang nak masuk bloglist aku? ada tak? hehe.

syarat untuk masuk bloglist:
-jadi FOLLOWER blog nie
-letakkan blog nie dalam bloglist blog korang *fair n square kan?* :)
-dah siap? letak link blog korang dalam kotak komen. *aku akan check*

kelebihan masuk bloglist aku:
-traffik free
-aku akan slalu blogwalking blog korang
-aku akan slalu baca entri korang
-korang akan jadi inspirasi aku dalam dunia blog
-aku senang nak komen2 entri terbaru korang
-tak la blog korang sunyi tanpa pembaca setia cam aku. wahaha.  :D
-banyak lagi sebenarnya. nanti la aku tambah lagi. hahaha. :P


alaa.  comelnya. rasa nak picit2 je. hahaha ~


ilal liqa'. :)

15 comments:

  1. Ok done
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. kita dah masukkan awk dalam list :D

    www.aeinafq.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. nak masuk2...syarat semua dah dipenuhi..bloglist sya ada dkt sblh bwh sekali & done follow blog ni.. - http://cik-jarimanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Hye . Sye tak da bloglist , but saya da msuk kan blog awk dlm linkies . so , kalau sudi put mine blog to >.<

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Syarat semua dah dipenuhi..bloglist saya ada dkt sblh kanan bwh sekali & da lama follow blog ni..

    http://superdreamland.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ok iman buat ek

    meh baca sini http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/saya-redha.html

    ReplyDelete
  7. Nak ke tak , nak ke tak eh ? *cabut kelopak bunga* xD

    ReplyDelete
  8. okeh..otw..hehe... www.sukatykupown.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  9. Nak jugak.budak vanilla ni pun dh ade dlm bloglist akak..nama betul apa ek..
    http://afiahani.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. i want i want :)
    Dah letak u kat bloglist i . . heheh .
    http://daydengayyad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. lari topic. nak comment jer.

    cantik blog! hehe

    ReplyDelete
  12. hehe..nice entry..huhu sya pun tngah otw nak masukkan u dalam bloglist...
    http://nooramyma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. done follow :) http://www.ieta-myblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. in my list...
    my blog url:itismei.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. nak masuk dalam url blog saya dalam bloglist budak vanilla :-)

    http://inilamanblogsaya.blogspot.com

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!