n a v i g a t e ---- a r o u n d


HOME ABOUT BV THINGS INSTAGRAM TWITTER MYANIME

Monday, 18 March 2013

Nak masuk bloglist BudakVanilla tak?

Assalamualaikum.
ada tak sesape yang nak masuk bloglist aku? ada tak? hehe.

syarat untuk masuk bloglist:
-jadi FOLLOWER blog nie
-letakkan blog nie dalam bloglist blog korang *fair n square kan?* :)
-dah siap? letak link blog korang dalam kotak komen. *aku akan check*

kelebihan masuk bloglist aku:
-traffik free
-aku akan slalu blogwalking blog korang
-aku akan slalu baca entri korang
-korang akan jadi inspirasi aku dalam dunia blog
-aku senang nak komen2 entri terbaru korang
-tak la blog korang sunyi tanpa pembaca setia cam aku. wahaha.  :D
-banyak lagi sebenarnya. nanti la aku tambah lagi. hahaha. :P


alaa.  comelnya. rasa nak picit2 je. hahaha ~


ilal liqa'. :)

15 comments:

  1. Ok done
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. kita dah masukkan awk dalam list :D

    www.aeinafq.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. nak masuk2...syarat semua dah dipenuhi..bloglist sya ada dkt sblh bwh sekali & done follow blog ni.. - http://cik-jarimanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Hye . Sye tak da bloglist , but saya da msuk kan blog awk dlm linkies . so , kalau sudi put mine blog to >.<

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Syarat semua dah dipenuhi..bloglist saya ada dkt sblh kanan bwh sekali & da lama follow blog ni..

    http://superdreamland.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ok iman buat ek

    meh baca sini http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/saya-redha.html

    ReplyDelete
  7. Nak ke tak , nak ke tak eh ? *cabut kelopak bunga* xD

    ReplyDelete
  8. okeh..otw..hehe... www.sukatykupown.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  9. Nak jugak.budak vanilla ni pun dh ade dlm bloglist akak..nama betul apa ek..
    http://afiahani.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. i want i want :)
    Dah letak u kat bloglist i . . heheh .
    http://daydengayyad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. lari topic. nak comment jer.

    cantik blog! hehe

    ReplyDelete
  12. hehe..nice entry..huhu sya pun tngah otw nak masukkan u dalam bloglist...
    http://nooramyma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. done follow :) http://www.ieta-myblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. in my list...
    my blog url:itismei.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. nak masuk dalam url blog saya dalam bloglist budak vanilla :-)

    http://inilamanblogsaya.blogspot.com

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!