Friday, 22 March 2013

keputusan SPM

Assalamualaikum. 
memandangkan hari nie hari jumaat yang mulia.
aku nak wat gak entry pasal keputusan SPM aku nie.
boleh lah cukup makan. hahaha.
aku tak target nak dapat A pun dalam SPM *tipu*

aku bersyukur la dapat lebih dari yang aku target selama nie. 

mak aku kata kalau aku lebih berusaha.
aku mesti boleh dapat lebih dari nie. 
hehe. sebab dia tengok aku selalu memain masa SPM tgh berlgsg. 
takpe. anakmu ini seorang yang cool saje. selamber je. :D

aku tak suka sangat mak bapak aku membandingkan keputusan SPM aku ngan anak bos bapak aku tu. dia budak lelaki cina. dia tak pelajar sangat pun dapat 7A la kot. .5A+ dan selebihnya taktau. aku nie bukan pandai pun. aku jarang dapat A kalau exam biasa. so ini dah kira terlebih dari yang patut. wakakaa. 
mudahan aku takdak rasa riak takbur dengan result yang tak seberapa gempak. hehe
ALHAMDULILLAH. 
aku dah usaha. :)

TAHNIAH bagi yang dapat straight A tu. 
yang dapat lebih dari 5A aku rasa budak tu memang ada otak yang genius.
hahaha. . :D
ok. buat yang tak puas hati dengan keputusan SPM yang tak seberapa.
it's not the end of the world okay!
teruskan usaha pada masa akan datang. 

btw cikgu ada pesan "jangan kahwin awal, belajar bagus2 dulu". hahahaa~

ilal liqa' :)

16 comments:

  1. tahniah ! saya pun ada wat entry pasal result saya jugak ^^

    http://caeshashi.blogspot.com/2013/03/good-news-spm.html

    ReplyDelete
  2. tahniah tau awak :) hihi. saya ada jugak buat entry psl result saya.

    http://amaninajailani.blogspot.com/2013/03/i-got-mine.html

    ReplyDelete
  3. tahniah !

    SPM kimi 3A sahaja , maluuu !

    ReplyDelete
  4. Tahniah... Kalau tak keberatan datanglah UiTM Shah Alam besok... Ada expo.. http://goo.gl/Gj1CM

    ReplyDelete
  5. hai budak vanilla...saya tag awak dlam http://nooramyma.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html .. hehe :)

    ReplyDelete
  6. wah..okay le tu..yg penting usaha lagi k.. congrats..:)

    ReplyDelete
  7. Tahniahh.. :)
    Jemput la baca entri sy pasal result.. :)

    http://hatikumasihterluka.blogspot.com/2013/03/my-spm-result.html

    ReplyDelete
  8. tahniah. akak dah usaha..tahun nie saya pulak muhehehehe..*takut* sebenarnya ! ape2 pun.. Allah akn beri yg terbaik untuk hambaNya ! mesti ade hikmah disebalik setiap kejadian.

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!