Sunday, 3 March 2013

Happy Befday To Me :D

Assalamualaikum. .
genap dah umo saya 18 tahun. .umo yang kool. .wehehehe. .
saya lahir pada 03031995 bersamaan 1 syawal 1415 H
pada pukul 7.04 pagi kalau tak silap. muehehee
siapa sama befday? meh GIVE ME FIVE!!! yeahhh. .

befday tahun nie cukup simple
takdak sambutan besaran kebaboom nak mampuih
just cam biasa simple mimple pimple
kawan2 banyak yang wish. sampai penuh wall fb *real fb*
tak lupa gak 'dia itu siapa' wish2 jugak dari awl tahun hari tu *kauu hadee?!* hehe
ececeehhh. .:D

beli pizza+air coklat= makan sendiri sampai kekenyangan. .wakaka
saya bukanlah pelahap yooo! cuma ada la masanya. .ini lah masanya

MY WISHES
errrkk. .gua sembunyikan makanan dalam almari *kantoi kedekut*
reaallllyyy. .but ada masanya saya share2 gak ngan adek2 yang comel kan. .
nie la perangai gila saya yang patut diubah. .JOM UBAH!!
harap hilang kedekut dalam mengeSHARE makanan ngan adek2 yang pelahap :D
n janganla terlebih pemurah bila beli makanan *rm50 boleh habis semata2 nak beli makanan je*
percaya atau tidak.
itulah realitinya!
wahahaa :D wake up!
i'm 18. . :D
ppeeeewwwiiitttt. .

SAYA NAK DAPAT BANYAK2 A YANG BOLEH DALAM SPM! DOAKAN SAYA YA!!! DOA BANYAK2. .INSYAALLAH SAYA BOLEH!! YEYEH! BOLLLEEEHHHHH! *siap caps lock lagi*



salam sayang :D
BUDAKVANILLA
jazakallahukhair
syukran
ilal liqa' :)

17 comments:

  1. selamat hari lahir si cantik :') may LLAH bless you. may your dreams comes true. :')

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir. Semoga panjang umur. May ALLAH bless you always.
    kita sebaya lah. tapi saya tak ckup 18 lagi. hehehe :)

    ReplyDelete
  3. diera: thanks beautiful. . :) inshaALLAH :D

    ReplyDelete
  4. nurul: yey kta sbaya. .hehehe :D
    thanks ya nurul. . :)

    ReplyDelete
  5. happy belated bday dear :D sorry ye lambat wish ngee :D Ice Princess

    ReplyDelete
  6. thanks ya zizie. . :D it's ok. .heheh :)

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday ! may Allah bless :D

    ehh kita ni sebaya lah . result dah makin dekat ni . nervous gila :/

    ReplyDelete
  8. thanks bella. . :)

    ye la. .sy pun nebes. .hehe. . gudluck ya. . :D

    ReplyDelete
  9. terlamabat cikit tp hapy bezday. enjoy ur life dear.. take care

    ReplyDelete
  10. Happy Belated Birthday ^_^ Gud Luck SPM

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!