Sunday, 31 March 2013

Fonts yang aku slalu guna :)

Assalamualaikum. :)
ramai yang tanya aku fonts ape yang diguna untuk buat header and macam2 lagi :P
so aku yang perasan rajin nie nak bagitau korang jenis2 fonts faveret aku.
gara2 malas nak taip2.*tadi perasaan rajin* aku terus buat satu gambar penuh dengan nama2 sainstifik fonts2 tu kat gambar kat bawah nie hah. *sebenarnya byk lagi. tapi aku nie malas kn*
korang doakan aku rajin cepat2. *aku rindu dia* <-- tetibaaa. teetttt.

nie la nama saintifik*sainstifik la sgt* fonts2 yang aku slalu guna. :)

kalau nak download fonts comel2 boleh pergi kat:
byk lagi. tak mampu nk bg list. :D

nak cari fonts yang kat gambar atas tu? taip nama fonts dan search je okay. :)
kan senang. dah download jangan lupa install tau. :D

ilal liqa' :)


9 comments:

  1. menarik font2 ni semua... boleh cuba download nanti...

    ReplyDelete
  2. wah..ni mesti download nih..hehe..skrg jugak aku download..

    ReplyDelete
  3. akak sendiri pun download banyak2 free fonts sebab nak guna untuk edit blog :) hehe

    ReplyDelete
  4. cantik2 fonts tu...selalu download kat dafonts je..hee :D

    ReplyDelete
  5. Saya ada font Cutie pop! Comel sesangat! Cute, simple dan kawaii. :3

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!