Saturday, 30 March 2013

Dear My Followers

Assalamualaikum.
follower blog nie dah mencapai angka 1000.
yeyeye. rasa nk lompat tinggi2 sampai atas bumbung.
tapi bukan angka follower yang penting sebenarnya dalam dunia blog nie.
yang pentingnya adalah pembaca blog yang setia.
blog aku nie ade ke pembaca setia?
kalau setakat blog picisan cam blog aku agaknya ade ke manusia perasan?
agaknya org pandang sebelah mata je kot. hahaha
jangan pandang ku sebelah mata. hanya kerna blogku yang simple saja. :D

comel tak saya? :P

muka terharuuu ^^,

tengkiu seribu tengkiu bagi yang sudi menyokong blog aku sampai sekarang. uhuk2. terharunya.
tanpa korang aku takkan dapat survive di dunia blogging nie. hehe *ayat skema kemain*
tak dapek nak rebiu blog ke 1000. sorry mem. aku keliru sebab follower datang bertubi tubi. *syukuuurr*
moga follower aku yang chantek plus hengsem nie murah rezeki hendaknya. AMIN. :)


ilal liqa'



11 comments:

  1. tahniah :)
    fadzlun pembaca setia blog nie :)

    ReplyDelete
  2. aameen..murah rezeki...sya pembaca setia! (echehwah!~) haha!

    ReplyDelete
  3. tahniah! tapi apa paling penting, ada pembaca setia ^^ hehe

    ReplyDelete
  4. wah sukanya.. bila la kite nak sampai 1000 jgk.. haha..

    ReplyDelete
  5. Kalau dh 1000 ahli tu, mmg bukan picisan dah... komen pun ramai akak tgk... hebatla dari akak yg baru 296 followers. Ramai gak yg baca tp, yg komen kurang. hehe.. tp takpe... yg penting sentiasa menulis dan teruskan brblogging ^__^

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!