Sunday, 10 March 2013

Art :) i love it.

Assalamualaikum.
update blog dalam cuaca panas yang hot. nie baru panas kat dunia. kat neraka tak tau lagi. hmm. aku seorang yang minat seni walaupun belajar dalam aliran sains. bagi aku art boleh dijadikan ubat penenang. *bagi aku la taktau la bagi korang. hehe* kalau bosan, sedih, happy semua boleh diceritakan dalam sebuah lukisan. tak kesah la hodoh ke cantik ke burok ke. semua tu dah kira seni bagi aku. :D

sedang aku bosan2 datang gak mood nak menconteng kan. korang tengok la hasil contengan aku yang tak seberapa *saje show off* hahahah. gurau je. nak bagi pelempang? silakan.  :D aku suka guna marker. especially sharpie. sebab bagus la kan. walaupun kadang2 susah nak kawal line dia *boleh pecah2*. but i still loike it hokaayy!









art is a not crime

enjoy? aku tau la benda yang aku buat tak secomel budak pro buat. aku minat je. bakat takdak. cian. :D
lagi satu. gambar tak jelas sebab guna tepon cikai serabai yang bukan aku punya. hahaha *tipu*
kalau aku bagi kat korang. korang nak tak? angkat tangan kalau nak. hehe.
aku nak jual. lelong lelong. 
haha. again kidding. :D

hari nie aku ada pergi EDUCATION FAIR kat RH Hotel.
nanti la aku crita kalau mood rajin datang. hahaha :D
jangan nakal2. gigit kang. 


syukran jazilan sudi baca entri yang tak seberapa
di blog penuh habuk berdebu nie. . :)
ampun dan maaf dipinta jika ada menyakiti sesiapa. .
BudakVanilla cuma hamba ALLAH yg xlari dari kesilapan. .
salam sayang wat semua yg menyayangi. .
~ilal liqa'~


© Post Original & Official®
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌
Verified Official by BudakVanilla






18 comments:

  1. comellah adik... you've got talent...kakak suka...kakak pun x pasti sama ada kakak boleh melukis secantik ni atau tak...

    ReplyDelete
  2. berbakatlah nie dik..kalau tak berbakat tak ley lukiz terus..akak nak satu..dah penat angkat tangan ni

    ReplyDelete
  3. saya nak???leh jual kat saya...please!!!

    ReplyDelete
  4. Cantiklah..serious cantik..bukan ada bakat je ni, terlebih bakat. Cantik gila..hehe.

    ReplyDelete
  5. Apa mknn kegmrn awk? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :)

    ReplyDelete
  6. nak se, boleh? hehehe... cantik lah... wan pun xde bakat macam tu... boleh lukis orang... kalau wan lukis kotak boleh lah.. hehehe...

    "keep smiling"
    ^_^

    -Wan Niahix-

    ReplyDelete
  7. cantik..sngat cantik..ehehe..kreatif betul

    ReplyDelete
  8. Bunda: Walaikumussalam. . :) thanks.. :D

    ReplyDelete
  9. wah...mmg cantik! dah boleh belajar buat doodle ni..hehe ;)

    ReplyDelete
  10. comel sangat...aku pun nak jugak...hoho *jelesnyaa* keep it up..mna tau one day kau akan jadi pelukis komik yg comel2 knknknkankan.... :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!