Friday, 8 March 2013

akuuu???

Assalamualaikum. .

akuuu. .aku rasa. .saya rasa. .
hmm. .keliru nak guna mana satu. .
but i think la kan. .
penggunaan aku lebih mesra pengguna. .
but saya pun sama. .
adoyai. .
saya lebih sopan. .
and aku lebih santai. .

which one u choosee??

give me some idea please. .
i;m blurrrrrrr noww. .

13 comments:

  1. terpulang kepada keselesaan masing2...macam kakak lebih suka guna saya...

    ReplyDelete
  2. Penggunaan aku tak salah sbenarnya cuma perlu kena pada tmptnya. Ukt social network sprt blog ni, aku lebih sesuai walaupun ada yg suka guna saya. Sebab aku tuh sendiri menunjukkan kematangan dan santainya utk kita puas membaca apa yg nak disampaikan...tu pndpt jerk...hehe

    ReplyDelete
  3. btl2. .sy rsa pun cm2. .tp cma xpsti je. . thanks sudi bg pndpt. . :)

    ReplyDelete
  4. Untuk entry, tyha lebih suka guna aku. Walaupun macam kasar tapi aku lebih santai and tyha selesa macam tu. Just be yourself okayy. Anyway, done follow :)

    ReplyDelete
  5. I think aku much betta . lebih santai . Tak lah nampak 'kurang-sopan' penggunaan aku . okay2 je . kan :) heee

    ReplyDelete
  6. tyha: ye ke? hehe. .thanks bg pndpt. . :) thanks follow. . :D

    ReplyDelete
  7. aleeza: btl2. . :D santai n lbh slamber g2. . :D

    ReplyDelete
  8. Pakai dua dua pun boleh baru sopan santai pun ada. haha

    ReplyDelete
  9. mostly gna 'aku' so gna aku gk lah kt blog nie. . :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!