Sunday, 17 February 2013

Blog kita berwajah baru la. .hehehe. .happy. . :)

Assalamualaikum. .
penat mengedit blog dari petang sampai ke malam. .akhirnya jadi la hasil editan kita ya. .hehehe. .bangga sat walaupun ternyata saya edit simple je. .dari itam jadi putih. .terima kasih atas nasihat dan segala tutorial yang berguna. .heheh. .nanti saya creditkan bagi tutorial yang saya rujuk bagi mengedit blog saya nie. .malas la kan .jadi pemalas dah. .wakakaka :D penat gak bertentang mata dengan code2 nie kan. .naik juling mata dibuatnya. .nasib baik tak juling. .:) masih excited nak edit blog nie. . :D

waaa. .happy bagai ya. .bakal rindu dengan blog lama. .eh. .rupa blog lama . .

nie la rupa blog lama dulu. .sangat berlainan dengan yang sekarang kan? hehhee

tahun baru blog pun baru. .dan dengan semangat baru ececeecech. .

btw. .

dont judge a book by its cover


nota kasih sayang: sakit lutut den. .hehehehe

salam sayang semua. . :)
ilal liqa'
jazakallahukhair. . :)

3 comments:

drop a comment~
arigatouuu!