Thursday, 10 January 2013

ReviewBlog

Assalamualaikum. .


berlatarkan warna pink.. tuan blog nie selalu cerita pasal kehidupan dia. .itu la selalunya kegunaan blog kan? hehe. . :D bila buka je blog nie terdengar lagu mendayu dayu. .hehehehe. .suka la dengar lagu blog nie. .loading blog pun ok. .sidebar pun kemas. .saya suka tengok widget 'my love' sebab mungkin disitulah gambar2 kecik yang comel memuatkan orang yang adik nie sayang *kawan2 dia*. . :) mai ramai2 klik header dia yang comel tu. .hehehe. . :)

profile
nama: Tengku Aqilah Wardah
dikenali sebagai: Eylla Momsem
umur: 16 tahun *2013* (sebab kat sidebar dia ada tulis 'form 4 to be, 2013'






waaa. .kenapa ada dua header kat atas nie? sebenarnya header yang pertama tu header lama dia saya sempat curik dan header kedua tu headed dia sekarang. . :) blog nie comel je senang mata memandang dengan warna pink cerahnya. .loading pun ok. .sidebar comel belaka. . :D jeles saya tengok. . :) profile nie juz saya copy paste dari blog dia. .jom ramai gi terjah blog comel nie. . :)


name: Ain Nadia Syahmina
Known as: Ain 
Age: 13 years young
Stat: Bandar Sunway
Country: Malaysia
Fav. Colours: Black , White and Purple and Pink
Language: Malay and English
Hobby: blogging, Sleeping, Eating , Surfing and posing :P
Fav Quotes: It's so fluffy i'm gonna die!
Blood Mixed: Malay Only xD



wassalam. . :)
jaakallahukhair . :D

2 comments:

drop a comment~
arigatouuu!