Thursday, 3 January 2013

FreeBies: Cursors Comel

Assalamualaikum. .
hari nie rajin sikit nak update haha. .siap bagi freebies lagi. .bila rajin edit gambar datang la idea nak buat freebies. .:) fahaman orang sekarang edit nak bagi gambar lagi cantik. .tapi sebenarnya. .kita mengedit gambar nie nak bagi gambar menunjukkan apa keistimewaannya yang tersirat. .cewah. .pandai la sangat kita berceloteh ya. .:D jangan la kita pandang rendah pada orang lain walaupun kita dah berjaya ke apa2 ke. . :) jangan gak lupa ngan orang yang sentiasa bersama kita susah dan senang. .hehe :) ingat ALLAH selalu. .

kalau nak ambik cursors nie takyah credit pun takpe yang penting mention kat kotak komen. . :) makasih sudi guna. . :)


http://4.bp.blogspot.com/-_MZyXDxR15g/UOUdO905vFI/AAAAAAAABYQ/WhXYtfAdWFo/s1600/c4rs6rs154a.png

http://2.bp.blogspot.com/-Hzyo5ecv9YQ/UOUdP_wjLGI/AAAAAAAABYU/UWE61NfW3D8/s1600/c4rs6rs154+(2).png

http://1.bp.blogspot.com/-O6RaM3iGGx8/UOUdQoQ5ZTI/AAAAAAAABYg/R2g99vEc8tI/s1600/c4rs6rs15.png

http://4.bp.blogspot.com/-8R6Hj3j04BY/UOUdR5t9idI/AAAAAAAABYk/GvN_vCtMdZE/s1600/c4rs6rs1h.png

http://2.bp.blogspot.com/-R9sk2Bf7d4Y/UOUdS3KJSZI/AAAAAAAABYs/yoi07wsgXa8/s1600/c4rs6rs123.png

http://1.bp.blogspot.com/-6Bcz_vptvak/UOUdUF7cYOI/AAAAAAAABY4/qpZiiyErIFU/s1600/c4rs6rs12.png

http://1.bp.blogspot.com/-oDU0ibbcsSE/UOUdVSR12cI/AAAAAAAABZA/zrgLyCf3bOI/s1600/c4rs6rs1.png

http://2.bp.blogspot.com/-jdmBO9Vl9fw/UOUdWGvvnEI/AAAAAAAABZE/lUEH3tG1nkA/s1600/c4rs6rs.png
http://4.bp.blogspot.com/-3fnrkyABju0/UOUdXrMs99I/AAAAAAAABZQ/idNtfKB3YTo/s1600/cursors2.png

 (warna hitam)
http://4.bp.blogspot.com/-OaK1UDvMoBc/UOUdZXCi6yI/AAAAAAAABZY/-RRpMEs1qDE/s1600/cursors1+%25282%2529.png


 dah pilih cursor yang sesuai untuk blog korang?

Pergi ke DASHBOARD> LAYOUT> ADD A GADGET> HTML/JAVASCRIPT
dan isikan dengan kod dibawah. . :)
<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(URL GAMBAR CURSOR KORANG), progress;}</style><a href="#" target="_blank" title=""></a>

 ☆:*´¨`*:..:*´¨`*:.☆
terima kasih semua. .:3
saya sayang semua orang yang sayang saya. . :)
Jazakallahukhair :)
ilal liqa'
☆:*´¨`*:..:*´¨`*:.☆


© Post Original & Official®
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌
Verified Official by BudakVanilla

7 comments:

drop a comment~
arigatouuu!