Saturday, 5 January 2013

Cursor Untuk Pemenang :)

Assalamualaikum. .
sekarang dah 5 januari 2013. .tapi baru sorang je pm saya nak cursor camne. .sorry la. .saya tak guna photoshop untuk edit cursor. .cuma guna phtoscape je. .jadi cursor yang saya simple je. .jadi yang pm saya kat fb tu. .maaf sangat2 saya tak dapat buat cursors cam awk mintak. .maaf ea. .harap jangan marah lah ye. .bagi pemenang banner tu. .belom ada yang bagi detail. .kalau tak ada. .saya akan buat cara saya sendiri dan  bagi ngan korang nanti. .nak tak camtu? apepun. .hadiah mesti dibagi. .hehee~ bagi blog review dan bloglist. .akan diselesaikan tak lama lagi. .maaf la lambat. .hhehe~



 (warna hitam)
http://1.bp.blogspot.com/-T8imaXpu0dw/UOeiDLEr-pI/AAAAAAAABfg/Fo106SkNIvg/s1600/ath5rah.png


http://4.bp.blogspot.com/-YqgKg2N9gMc/UOejDy1OJUI/AAAAAAAABfs/seOx51HmyVM/s1600/anneesa.png


http://3.bp.blogspot.com/-tM8XvF1DdUE/UOej-sVWpjI/AAAAAAAABgg/_Vzw5bsiQ4A/s1600/aq53ah.png

http://2.bp.blogspot.com/-UJ0ipPCJ33k/UOekAoCOsGI/AAAAAAAABgo/dcHYR7G7Q7Y/s1600/ax5eana.png
 
http://3.bp.blogspot.com/-E0MSMmlN_T0/UOekBZ4EpCI/AAAAAAAABgs/DiBz6Xz7kvc/s1600/cursors.png


cara nak masukkan cursors dalam blog rujuk SINI. . :)
terima kasih la klu sudi guna. .hehe. . :)
wassalam. .ilal liqa'. .jazakallahukhair. . :3




1 comment:

drop a comment~
arigatouuu!