Sunday, 13 January 2013

Awesome Photo Contest by Shadhira

Asssalamualaikum. . :)
hari nie nak join contest. .nie kira contest ketiga saya dalam sejarah berblogging. .join contest nie sebab ia menarik serta bertemakan persahabatan *jarang kita nak jumpa contest camnie* dan hadiah yang ditawarkan jugak menarik. .harap dapat la satu. .muehehehe :) nak join? klik banner ohsem tu. .:D




ini la kawan2 saya . . :D

when u are up in life,
ur friends know who u are,
and when u are down,
u know who are your friend :)


wassalam. . :)
jaakallahukhair. .
ilal liqa'


12 comments:

  1. tq awak sebab sudi join.. good luck..
    done follow sini..

    ReplyDelete
  2. najihah datang dr contest y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadira.html

    ReplyDelete
  3. dunia tanpa kawan sangat la sunyi

    ReplyDelete
  4. best ramai kawan ni... :) seronok...

    ReplyDelete
  5. Jom join contest Mksyahir.com ! Hadiah tunai okay ;)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

    ReplyDelete
  6. salam maulidrasul. qyn singgah folo sini dari contest sama. NIce pic ;D

    Gudluck :D

    ReplyDelete
  7. Datang singgah....and good luck!..

    http://anginsbayu.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadhira.html

    ReplyDelete
  8. selamat berjaya. menang tu hulur2 lah. eh :p

    ReplyDelete
  9. Salam..Hai saya salah satu peserta dari contest yang sama.. Saje nak terjah..hehe..Good luck yer.. Saya dah Follow awak..Follow Me back ok. . http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadhira.html

    ReplyDelete
  10. dr contest yg sama :) good luck to u.. follow =)

    http://athirahdiyana87.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadhira.html

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!