Sunday, 22 July 2012

over edit! *edited*

Assalamualaikum. .peace upon to u. .
First of all. .selamat berpuasa buat semua umat islam di seluruh dunia. .best la puasa. . :) so pada bulan puasa yang penuh rahmat nie. .jom la kita wat amal2 banyak2. .tambah keimanan didada n so whateva. . o(≧o≦)o bersua kembali di arena BLOG! Apa khabaq? Sihat? Alhamdulillah. .waaa. .rindunyaaa. .lama da tak online blog. .hehe. .takda duit2 nak reload broadband. .nie dah ada duit reload la terus. .lagipun dekat2 exam malas lak nak online. .mengganggu focus kita je la. .eh. .lain lak crita kita. .kalau ikutkan hati nak la jugak wat crita panjang2. .konon rindu nak menaip panjang2 nie. .hahaha. .buang tebiat lak! Dah2. .jom layan picture2 yang saya ‘ter’over edit. .hehe. .umum mengetahui saya suka edit gambar. .gambar tersebut disnap oleh manusia tertentu seperti family dan diri saya sendiri. .tapi gatal2 lak tangan nak edit over2 ckit. . sampai gambar sampah pun nak diedit. .haha. .edit biasa2 je la. .budak2 kecik pun pandai wat. .apepun ENJOY ^^,


kat kampung. . (∪ ◡ ∪) 

blakang rumah kat kampung. . :)

ranting entah ape. . (╯3╰)

sungai kat kampung. . (¬_¬) 

feri on da way g kampung. . :P

sampah sarap. . ✖‿✖

waterfront di Sibu. .(my hometown) ❤‿❤

demikian saja gambar2 yang teredit ya. .bosan2. .edit gambar je keje saya takda benda lain. .hehe. .ok nak bagi nasihat ckit. .hehe. .tak habis2 ngan nasihat ye? pada bulan ramadhan nie. .kita belajar tahan nafsu. .segala nafsu tau. .bukan nafsu makan je. .wat sape2 yang slalu g bazaar tu. .jangan la beli makanan banyak2. .pesanan wat diri sendiri. .hehe. .jangan diikutkan sangat nafsu tu. .membazir!. .membazir kan amalan syaitan. .dah la syaitan dikurung bukan puasa nie. .korang lak nak jadi penggantinye? jangan ye saudaraku tersayang. .ingat2. . (╯3╰)

Syukran Jazilan sebab sudi tengok baca n komen2. .
☆:*´¨`*:..:*´¨`*:.☆
selamat berpuasa o(≧o≦)o
Jazakallahukhair
ilal liqa'
☆:*´¨`*:..:*´¨`*:.☆


© Post Original & Official®
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌
Verified Official by BudakVanilla