Monday, 3 December 2012

SPM nak habis. .hampir bebas. .hahaha :D

Assalamualaikum :)
saya nak bebas. .bebas. .hampir bebas. .hahahahahaha. .last exam spm saya. .esok la. .est. .english for science and technology. .hehe. .bestnyer. .tapi sedih gak kan. .5 tahun sekolah kat sekolah saya sekarang. .dan sekarang dan tak lama lagi. .saya akan blah dari sekolah tu. .uwaaa~ emo jap. .sekarang belum lagi ada idea nak wat entri best. .malas la tu kot. .hehehe. .so cam biasa la sejak dari dulu lagi rajin edit gambar yang simple. .hehe. . :D enjoy your view. .hehe. . :) btw. .gambar2 kat bawah nie. .makanan yang dijual time ekspo makanan ditempat saya. .:D jangan telan ayak liur. . :)

cupcakes elmo


1 set cupcakes I LOVE U :3


cupcakes LADYBIRD. . cute. .:)


kuih sebana. .*my mum*



my henpong. .love it. . :D saya takdak hengpong canggih2 pong. .2 pun tepon yang saya bli dengan duit sendiri. . :3 comel tak? hahaha. .nanti nak bli tepon baru lak. .nak cari yang lebih murah. .hehe. . :D

JIMAT CERMAT AMALAN MULIA :D
Terima kasih sudi nengok segala di sini. . senyum selalu. . :)
☆:*´¨`*:..:*´¨`*:.☆
saya sayang semua orang yang sayang saya. . :)
Jazakallahukhair :)
ilal liqa'
☆:*´¨`*:..:*´¨`*:.☆


© Post Original & Official®
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌
Verified Official by BudakVanilla




5 comments:

  1. ok, semoga berjaya ye. langkah kaki kanan, ada terlupa bnykkan selawat. maat taufiq wan najah.

    telan air liur jgk, sbb gmbar bwh sekali paling mahal tp xleh makan.he2

    ReplyDelete
  2. haha. .:D thanks ye. .in sha allah. . :)

    ReplyDelete
  3. hey good luck ya..! saya dh bebas dah.. awaklah pulak.. aja2 fighting! =D

    ReplyDelete
  4. huwaa.. perut menjadi lapar...

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!