Monday, 12 November 2012

My first doodle :)

Assalamualaikum. .
apa khabar manusia sekalian alam? tengah SPM sempat gak garu2 hidung nak wat doodle. .doodle2 nie lahir dari cetusan idea haprak saya yang hampir tak jadi. .tapi bila ditengok dari sudut berbeza nampak cute la jugak. .hehe~ apepun trimalah santapan mata doodle yang tak seberapa jadi nie. .nak crita ckit. .bila free dari SPM walaupun sekejap. .masa yang terluang digunakan untuk study. .kadang2 ada gak curi masa sejam dua mencongak depan laptop gara2 nak tengok anime faveret saya. . BLEACH!!!!! apesal anime nie wat saya speechless~ hehe. . tiba2 guruh kilat menyambar. .angin yang tadinya sepoi2 indah budi bahasa bertukar menjadi angin kencang, ,kkyyaaaa~ BudakVanilla terbang ditiup angin kencang (sapa sruh kurus sangat) =,="

comel tak? tak comel? xpa la. . :P


betol2 :)


sape la tak suka ice-cream kan? yum2. . *-*



I love Islam :)

saya suka ayat2 yang mempunyai unsur islamik. . I LIKE :)


Nota kaki: semua doodle2 yang korang tengok tu. .saya sendiri yang wat. . :)
jangan copycat tanpa kebenaran k? okok +,+


hidup dalam dunia ini hanya secebis rahmat daripada ALLAH untuk kebahagiaan akhirat,
tetapi walau demikian, ALLAH memperingatkan supaya jangan lupa mengenai urusan dunia,
berbuat baik sesama manusia dan jangan jadi perosak. .
~Syukran Jazilan wat yang sudi baca entry tak seberapa nie~
ampun maaf dipinta jika ada tersalah bahasa dan kata. . :)
saya hanya manusia biasa yang tak lepas dari salah. .:P
terima kasih atas segalanya. . 
saya sayang siapa2 yang sayang saya. . :P
ilal liqa'

© Post Original & Official®
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌
Verified Official by BudakVanilla




19 comments:

  1. cantiklah.. pasni leh tlg wt kn utk ILS lak hehe~

    ReplyDelete
  2. Semua cantik..semua comel..hehe..pandai ae buat..=D

    ReplyDelete
  3. tomei2...buleh la buatkan utk saya

    ReplyDelete
  4. cumel! utk budak llaki hang boleh buat tak?? *buat muka berharap* :)

    ReplyDelete
  5. omeynya :)

    Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. kalau sudi follow lah balik.
    btw cantik blogn doodle

    ReplyDelete
  7. comel sgtt... salam pkenalan.
    follow me back pls http://myobssesi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. buat sendiri ke semua tu? comellaaa...

    ReplyDelete
  9. Comeeelnye doodle budak vanilla buat. Hang buat pakai app ke? Or camne.. Hihihi ;)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!